Ulasan

EZgamers: Platform Informasi Baru Untuk Permainan Video

Diolah oleh Konsol

Artikel kali ini akan berkisarkan tentang pengenalan oleh sebuah page FB baru yang dibangunkan oleh sekumpulan remaja, page FB ini akan bertemakan permainan video, sama seperti konsol.my

Oleh kerana jumlah penyuka page ini masih sedikit, apa kata kita sebagai satu komuniti memberi sokongan kepada page ini dengan menekan butang LIKE dan SHARE.

Untuk EZgamerz, kami ucapkan selamat berjuang dan semoga berjaya. Jangan sesekali putus asa.

Cuba anda baca sedikit nukilan daripada mereka:

“Pada Jumaat 9 Jun 2017, Haikal yg merupakan pengasas page ini dan juga tiga lagi rakan seperjuangan beliau iaitu Rahmat,Imran dan Esqandar.
Mereka berempat menggunakan nama samaran di dunia alam maya sebagai admin DarkHgamer (haikal), Deathazard(Imran), Cokiedan (Esqandar) dan God of gaming (Rahmat).

Tujuan Ezgamerz ditubuhkan adalah utk melahirkan dan menunjukkan bahawa anak jati malaysia juga ade ramai yg bermain permainan video.. pengaruh kuat dari pewdiepie dari US oleh mereka dan juga cortx gaming gamer dari Malaysia membuatkan Ezgamerz ingin menjadi seperti mereka.

Ezgamerz akan mula membuat live streaming di fb page mereka apabila pengikut like mereka mencecah 150 like. Disamping itu,ezgamerz juga akan menyiarkan dan mengongisakan berita game, tips game dan macam macam lagi berkaitan game.”

sumber : EZgamerz

Ada apa-apa maklumat yang kami terlepas? Kongsikan pendapat anda di Facebook , Twitter ataupun Instagram kami.

LIKE dan SHARE Facebook Konsol.My jika anda menyukai info terkini tentang permainan video di Malaysia.