Berita

PS4 FIFA 18 Bundle Diumumkan Untuk Eropah

fifa-18-bundle
Carlos Afifi
Diolah oleh Carlos Afifi

Sony Interactive Entertainment Europe telah mengumumkan pakej perkakasan FIFA 18 PlayStation 4 menjelang musim bola sepak yang akan datang di rantau itu. Pakej bundle ini akan berada di pasaran pada bulan September ini, dan akan datang dengan FIFA Ultimate Team Rare Players Pack dan 3 ICON pemain pinjaman ICON.

Pakej bundle baru adalah PS4 Pro Ronaldo Edition, yang termasuk cakera permainan bersama-sama dengan pelbagai item untuk Ultimate FIFA Team termasuk pinjaman Cristiano Ronaldo (5 pinjaman perlawanan) ditambah dengan pek 20 Jumbo Premium Gold FUT dan kit FUT tambahan.

fifa-18-icon-edition

Kedua-dua pakej PS4 Pro Ronaldo Edition dan paket PS4 1TB Ronaldo Edition akan dilancarkan pada 26 September, membolehkan pemain untuk bermain FIFA 18 tiga hari lebih awal daripada tarikh keluaran asal.

Bundles lain, yang akan dilancarkan pada 29 September, termasuk PS4 500GB dengan FIFA 18, PS4 500GB dengan FIFA 18 dan pengawal DUALSHOCK 4 yang kedua, PS4 1TB dengan FIFA 18, PS4 1TB dengan FIFA 18 dan pengawal DUALSHOCK 4 yang kedua , dan Pro PS4 dengan FIFA 18.

Sumber: DualShockers

Anda juga mungkin berminat untuk membaca artikel lain yang berkaitan:

[TERKINI] FIFA 18 Akan Berada di PlayStation Experience 2017 Kuala Lumpur!

FIFA 18: Liga Baru Yang Pertama Diperkenalkan Dan Ianya Adalah Liga Jerman Divisyen Ke-3

FIFA 18 : The Journey: Hunter Returns Dan Treler Dalam Permainan Dipertontonkan

Jika anda ada sebarang pandangan jangan lupa untuk kongsikan di bahagian komen atau di Facebook Twitter ataupun Instagram kami.

Like Facebook Konsol.My untuk mendapatkan info terkini tentang permainan video tanah air.