Pilihan Kami Tips

Tapak Penyejuk PS4 Pilihan Kami

Staff Astro
Diolah oleh Staff Astro

Baru-baru ini kami ada menyenaraikan beberapa pengawal PS4 yang patut anda patut ada sekali seumur hidup bagi memastikan permainan anda berada dalam tahap yang maksima.

Jadi kali ini kami senaraikan beberapa sistem penyejuk untuk anda semua yang bermain terutamanya PS4 versi lama. Untuk versi Slim dan Pro akan kami ulas pada masa akan datang.

 

1 – Kootek Vertical Stand, RM 66.92

 

           

Ini adalah sistem penyejuk yang terbaik untuk PlayStation 4. Reka bentuk menegak kelihatan agak menarik dengan terbina di dalamnya kipas yang boleh menyejukkan konsol PS4 anda.

Selain itu, terdapat juga dua stesen pengecasan untuk pengawal anda. Sebagai bonus, Kootek juga memberikan anda hab USB tambahan dan pengawal genggaman ibu jari apabila anda membeli ini.

Ia juga dilengkapi dengan lebihan hab USB, anda boleh menggunakan port untuk mengecas peranti lain selain hanya pengawal anda, seperti bank kuasa atau telefon.

 

2 – Ortz PS4 Vertical Stand, RM 89.24

Ini adalah satu lagi barang terbaik untuk diketengahkan untuk sistem penyejukan PlayStation 4. Reka bentuk ini tidak begitu menarik kerana pendirian kami lebih kepada Kootek, tetapi ia masih kelihatan baik.

Sistem ini datang dengan kipas penyejukan juga, jadi ia berkesan boleh mengelakkan konsol anda dari terlampau panas. ia juga mempunyai stesen pengecasan untuk mengecas pengawal dual shock anda.

Ia  juga memerlukan anda meletakkan konsol anda dalam keadaan menegak. Rekaan tapak ini memang sesuai dengan konsol PS4 anda.

Ia juga mempunyai stesen mengecas dan lebihan hab USB, menjadikan ini salah satu lagi pilihan utama untuk menyempurnakan PlayStation 4.

 

3 – Zacro PS4 Vertical Stand,  RM 66.86

 

                                             

The Zacro PS4 Vertical Stand mempunyai kelebihan dari di atas dengan harga yang rendah. Sistem ini agak berlainan dengan dua di atas kerana reka bentuk yang tidak begitu cantik dibandingkan dengan dua diatas.

Walau bagaimanapun, alat ini datang dengan kipas penyejukan juga untuk mengelakkan konsol anda daripada terlalu panas.

Terdapat juga dua dok pengecasan dalam sistem ini untuk mengecas dua pengawal serentak. Terdapat hab USB pada peranti yang boleh anda gunakan untuk menyambung tiga peranti USB yang berbeza pada masa yang sama untuk mengecas.

Kipas digunakan dalam keadaan menegak kerana lebih berkesan kerana sistem ini mempunyai sistem dwi-kipas untuk penyejukan yang lebih berkesan.

Jadi, satu-satunya aspek sebenar yang kurang dalam sistem ini adalah reka bentuk. Ia juga harus diperhatikan bahawa sistem ini hanya serasi dengan PlayStation 4 normal dan bukan model slim yang lebih baru.

 

4 – Doubi PS4 Vertical Stand, RM 98.09

 

The Doubi PS4 agak berbeza dari yang sistem di atas, kerana ia mempunyai slot untuk menyimpan kotak cakera permainan juga. Sistem itu sendiri datang dengan dok pengecasan untuk mengecas pengawal anda dan terdapat juga sistem penyejuk dibina ke dalam sistem ini.

Bahagian penyimpanan alat ini boleh menyimpan sehingga 14 kotak permainan tetapi macam tak cukup je bagi anda.

Walaupun ia datang dengan ruang penyimpanan tambahan menjadikan ia sebagai bonus, pakej datang termasuk dengan lapan genggaman ibu jari yang anda boleh digantikan pada pengawal anda apabila ianya mulai haus.

Kipas pada pendiri ini agak cekap dan juga dan boleh menghalang konsol daripada terlalu panas.

 

5 – URPOWER 3 in 1 PS4 Vertical StandRM 62.40

 

                                   

The Urpower sedikit lebih murah daripada sistem lain dalam senarai kami . Ia berbeza dalam reka bentuk juga, kerana ia mempunyai seksyen storan simpanan permainan.

Sistem itu sendiri mempunyai sistem penyejukan didalam untuk mengelakkan daripada konsol anda dari memanas. Ia juga menggunakan dua kipas di dalam yang mampu bergerak pada kelajuan yang sangat tinggi dengan cekap.

Terdapat juga dok pengecasan untuk mengecas dua pengawal pada masa yang sama. Pendirian ini juga dilengkapi dengan tiga dok USB yang anda boleh gunakan untuk mengecas peranti lain.

Tetapi memandangkan harga ia adalah agak murah. Satu-satunya sebab kita tidak menilai Urpower jauh lebih tinggi adalah disebabkan oleh reka bentuk dan membina kualiti. Apapun, ia masih salah satu sistem penyejuk PS4.

 

Jika anda ada sebarang pandangan jangan lupa untuk kongsikan di bahagian komen atau di Facebook , Twitter ataupun Instagram kami.

Like Facebook Konsol.My untuk mendapatkan info terkini tentang permainan video tanah air.